Lekhus-urban-nature.jpg

Trivsamma och funktionella lekplatser

Behoven och önskemålen för lekplatsutrustning skiljer sig mycket mellan olika  förskolor, skolor och fritidshem.  Woodwork ser till helheten i varje projekt och strävar efter att skapa trivsamma och funktionella lekplatser.

Woodwork har byggt upp ett sortiment med lekredskap som möjliggör helhetslösningar som passar in i de flesta miljöer. För att skapa de bästa förutsättningar för ett lyckat projekt innehåller deras sortiment produkter i olika prisklasser, olika färger och en mängd olika material.

Robina Bohemia.png

Robinia Bohemia

Naturlekplats Robinia Bohemia är en serie handgjorda lekredskap, stort som smått. I serien finns ett antal standardprodukter men den främsta styrkan hos denna producent är att ta fram både enstaka lekredskap och hela naturlekplatser som anpassat efter kundens förutsättningar. Naturlekplats Robinia Bohemia är gjord av främst robinia och ek för att uppnå bästa hållbarhet.

Robina Nature.png

Robinia Nature

Naturlekplats Robinia Nature är en komplett serie med lekredskap som t.ex. balansredskap, klätterställningar, lekstugor, gungor och mycket mer. Med en naturlekplats som denna kan du skapa ett miljövänligt lekområde i enhetlig design. Naturlekplats Robinia Nature är gjord av obehandlad och miljövänlig Robinia.

WOODWORK

Lekplatsutrustning från Woodwork följer alltid TÜV:s standard och den stora majoriteten av alla lekredskap är certifierade.

Adress:

Engelska gången 8254 51 Helsingborg

Tel:

070-874 96 07

Interaktiv lekplats

Lek och Lär Interaktivt

Kombinera vetenskap, lek, och motion med energiproduktion som i sin tur aktiverar spel, ljud, ljus eller maskiner. Lär dig räkna med kulram eller klättermatte på klätterbänken “Räkna med samling”. Spela schack, memoryspel eller pussla. Det finns många roliga och praktiska sätt att lära sig saker! Anlägg en insektsträdgård och undervisa i biologi. Investera i en spelvägg. Eller varför inte i ett helt leksystem som är interaktivt och inkluderande ? Möjligheterna är många!

Tips för den dagliga verksamheten

1

Språk och kommunikation

2

Skapande och estetiska uttrycksformer

3

Natur och samhälle

4

Lekar, fysiska aktiviteter och utevistelse